Slovenska sfinga

Se Donald Trump in Melania ločujeta? Živita povsem ločeni življenji

R.T.
5. 4. 2023, 10.07
Posodobljeno: 5. 4. 2023, 10.11
Deli članek:

Slovenske sfinge ni ob moževi strani. A ne le, da je odsotna, tudi podprla ga ni.

Profimedia
So jima šteti dnevi?

Donald Trump je v ponedeljek poletel v New York. Včeraj se je pojavil na sodišču na Manhattnu. Spomnimo. Bivšemu predsedniku Združenih držav Amerike v primeru obsodbe za vse 34 točk obtožnice grozi več kot 100 let zaporne kazni.

Kakorkoli že, Melanie Trump ni bilo ob moževi strani. Viru blizu para zdaj pravijo, da zakonca v Mar-A-Lagu živita povsem ločeni življenji. Srečevala naj bi se le na občasnih večerjah. "Njune poti se le redko križajo," je povedal vir.

Profimedia
Ima v mislih le Barrona?

Obtožbe o varanju

Kot poroča Mirror, je povsem mogoče, da se 76-letnik in 52-letnica ločujeta. Da bi temu res lahko bilo tako, priča tudi dejstvo, da v zadnjih dneh svojega soproga, preden je ta stopil pred sodnika, ni javno podprla.

To je že drugič, da se Melania v času njunega zakona sooča z obtožbami, da jo je Trump prevaral.

Se posveča sinu ali ...?

Slovenska sfinga, kot ji pravijo, je bila le redko opažena v javnosti, odkar se je poslovila od Bele hiše. Nič neobičajnega ni, da se nekdanje prve dame malce umaknejo, a ne v tolikšni meri, kot se je ona. Govori se, da se je povsem predala vzgoji njunega 17-letnega sina Barrona. Zanemarja tudi družabna omrežja, od katerih ji je očitno najbolj pri srcu Twitter, kjer se izogiba političnim temam.

Kaj pa se ji obeta v primeru ločitve? Govori se, da si je pred selitvijo v Belo hišo izpogajala novo predporočno pogodbo, a dokazov za to, sama pa o tem molči. Velja pa omeniti, da je bila kot prva dama pogosto deležna kritik, da ni povezana z javnostjo. Nekateri zato ugibajo, da je njena odsotnost po odhodu iz Bele hiše morda poskus, da bi se izognila nadaljnji kritični obravnavi.