Iskanje

Našli aristokratko in njenega ljubimca, kje pa je dojenček?

R.T.
28. 2. 2023, 08.26
Posodobljeno: 28. 2. 2023, 08.32
Deli članek:

V Brightonu na jugu Anglije so našli pogrešana Constance Marten in Marka Gordona, ne pa njunega otročička.

Profimedia
Constance izhaja iz premožne družine, od katere pa se je leta 2016 odtujila. Mark je bivši zapornik, ki so ga iz ZDA deportirali v Veliko Britanijo.

Njuna zgodba se je zapletla septembra lani. 35-letna Constance , ki izhaja iz premožne aristokratske družine, je izvedela za nosečnost. S partnerjem Markom Gordonom, ki je zaradi posilstva preživel skoraj 20 let v zaporih, sta zapustila svoje bivališče na jugovzhodu Londona in se podala na cesto. Selila sta se po najemniških stanovanjih, bivala v kampih in tudi taborila.

Do 5. januarja, ko se jima je v bližini Boltona pokvaril avtomobil. Constance naj bi rodila prav v teh dneh, v avtu ali v bližini. V naslednjih dneh sta se izogibala srečanju s policijo. Opazili so ju na nadzornih kamerah v Liverpoolu, Essexu, Colchestru in Londonu, poroča BBC. Pri sebi sta imela dovolj denarja, zato sta se lahko uspešno izmikala javnosti. V ponedeljek so ju prebivalci opazili v bližini Brightona, danes pa ju je policija prijela in ju odpeljala na zaslišanje. Trenutno poteka iskalna akcija za njunim otrokom.