Tragedija

Preminula 22-letna hči znanega glasbenika: tri dni pred smrtjo objavila veselo novico

A.S.
20. 5. 2019, 13.05
Posodobljeno: 20. 5. 2019, 17.00
Deli članek:

Shawn Crahan, član glasbene skupine Slipknot, je objavil vest, da je v soboto pri 22 letih preminula njegova hči Gabrielle. Uraden vzrok smrti ni znan, Gabrielle pa je zgolj tri dni pred smrtjo objavila fotografijo, da praznuje pet mesecev abstinence do alkoholnih pijač in prepovedanih substanc.

Instagram (osebni profil)
Preminula 22-letna Gabrielle Crahan.

Shawn je včeraj na družabnem profilu Instagram zapisal: »S strtim srcem in globoko bolečino sporočam, da je moja najmlajša hči Gabrielle preminula v soboto 18. maja 2019«.

Gabrielle je sicer tri dni pred smrtjo objavila fotografijo žetona Anonimnih alkoholikov s številko pet. Žeton predstavlja simbolično nagrado za vse zasvojence in zasvojenke, ki se uspešno soočajo z abstinenco, številka na žetonu pa simbolizira število mesecev vzdržnosti do alkoholnih pijač. 

Užaloščena tudi brata in sestra

Grammyjev nagrajenec z vzdevkom Klovn je sporočil, da so pogrebne piprave v teku in hkrati javnost zaprosil za spoštovanje zasebnosti držinskih članov v tem težkem obdobju. Shawn in Chantel Crahan imata še tri otroke. Sinova Gage in Simon ter sestra Alexandria so užaloščeni.

Alexandria je ob otroški fotografiji zapisala: »22 je premalo, da bi takrat ugasnilo življenje«. Tudi brat Simon je svoje občutke delil s sledilci in  sledilkami: »Danes je najtežji dan, zmeden sem, jezen sem. Predvsem pa sem žalosten, zelo žalosten«.

Vzrok smrti ni znan

Čeprav vzrok smrti še ni potrjen, je na družabnih omrežjih zaokrožilo kar nekaj ugibanj glede Gabrielline smrti. Alexandria je delila posnetek ene od opazk in izpostavila, da je njena sestra umrla pred nekaj urami in da si želi več spoštovanja do žalujočih družinskih članov.