Solze v naravi

Spregovorili Schumijevi bližnji: Zajoka, ko ga odpeljemo do jezera

R.T.
25. 8. 2018, 21.06
Posodobljeno: 25. 8. 2018, 21.08
Deli članek:

Domači svetovnega prvaka v formuli 1 skrivajo pred javnostjo, od časa do časa pa vseeno v javnost prikaplja podrobnost iz Schumacherjevega življenja.

Profimedia
Michael Schumacher

Michael Schumacher (49), po hudi nesreči in poškodbi glave leta 2013 na smučanju, ne more samostojno hoditi ali govoriti. V zadnjih dneh pa so v javnost prišle nove informacije o življenju svetovnega prvaka v formuli 1. 

Po očetovih stopinjah pa stopa sin Mick, 19-letnik, ki je za BBC nedavno dejal, da je največji idol oče. "Spremljam vse, kar je on delal in se zgledujem po tem. Zelo sem srečen, da mi je to omogočeno," je dejal Mick, ki je nedavno zmagal v tekmi za formulo 3 v Belgiji. Upa, da bo naslednje leto že del formule 2. "Moj cilj je, da nekega dne postanem prvak v formuli 1. Moj oče ima močan vpliv na mojo kariero," je še dejal Mick. 

Že pet let družina, menedžerji in prijatelji neutrudno skrbijo, da javnost ne bi izvedela preveč podrobnosti o Michaelovi poškodbi glave in trenutnem stanju. Michael se je v bolnišnici zdravil do leta 2014, nato pa je skrb zanj v domačem okolju prevzela družina. 

Solze v naravi

Francoski Paris Match pa se zdaj sklicuje na besede enega od bližnjih Schumijevih sorodnikov, ki je povedal, da Michael zajoka, ko ga na invalidskem vozičku odpeljejo do Ženevskega jezera v bližini vile v Švici, kjer živi z družino.