Iščejo motiv

Prostitutka o nasilnih "igrah" morilca iz Las Vegasa

G.G.
9. 10. 2017, 11.06
Posodobljeno: 9. 10. 2017, 13.58
Deli članek:

Ker preiskovalci nimajo dovolj materiala, ki bi pojasnil motiv za pokol v Las Vegasu, še naprej brskajo po podrobnostih iz življenja 64-letnega Stephena Paddocka.

Profimedia
64-letni Paddock je v sobo v 32. nadstropju hotela znosil veliko orožja.

Profimedia
Paddock je živel "skrivno življenje".

V medije je prišla vest, da so policisti poklicali vse prostitutke v Las Vegasu, ki bi lahko bile v stiku s Paddockom. Po pisanju britanskega tabloida The Sun bi lahko bila zanimiva 27-letnica, ki trdi, da se je od novembra 2015 do junija 2016 devetkrat srečala z morilcem, ki je iz 32. nadstropja hotela v Las Vegasu ubil 58 ljudi.

27-letnica je za začetek izdala, da ji je Paddock deloval nemiren, po njenih besedah je bil celo “posesiven” in “paranoičen”. Težil naj bi ji s teorijami zarote, omenjal očeta bančnega roparja in med drugim v SMS-sporočilu zapisal: “Z njim nimam ničesar skupnega. Toda njegova jezna kri se pretaka po mojih žilah.”

Paddock naj bi tej “dami” plačeval lepe denarce, več kot 6000 evrov na zmenek. Kadar je v igralnici mastno zaslužil, pa naj bi bil njun seks zelo agresiven.

Mediji sledijo tudi drugim indicem. Paddock naj bi se le nekaj dni pred masakrom odpeljal v puščavo, kjer naj bi v miru vadil streljanje.

• Preobrat: Množični morilec s "skrivnim življenjem" ni deloval sam?