"Pretep"

VIDEO: Donald Trump srdito obračunal s CNN

J.P.
2. 7. 2017, 19.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Ameriški predsednik se bori z izzivi tako doma kot v tujini, na družabnem omrežju Twitter pa se je danes zjutraj zelo zbližal s televizijsko mrežo CNN.

Profimedia
Preden je Trump postal predsednik Združenih držav Amerike, je vsake toliko obiskal katero od rokoborbskih borb pod okriljem podjetja WWE.

Na družabnem omrežju Twitter mu sledi 33 milijonov ljudi. Ti so lahko danes zjutraj uživali v 28-sekundnem posnetku, ki je bil obdelan tako, da je videti, ko da Donald Trump pretepa moškega z logotipom CNN-a namesto glavo.

Preden je Trump postal predsednik Združenih držav Amerike, je vsake toliko obiskal katero od rokoborbskih borb pod okriljem podjetja WWE in se kdaj tudi "stepel". Prav veliko dela torej ni bilo potrebnega, da je nekdo priredil star video in vanj vključil
logotip omenjene televizijske mreže. Zaenkrat še ni znano, kdo je avtor posnetka.

Otročje obnašanje

CNN-ov oddelek za stike z javnostmi se je na predsednikov tvit odzval s citatom namestnice tiskovnega predstavnika Bele hiše Seana Spicerja. Sarah Huckabee Sanders je pred tremi dnevi dejala: "Predsednik ni nikoli spodbujal k nasilju. Če kaj, potem
je počel ravno nasprotno." Očitno se je zlagala, so navedli v izjavi. In še, da se otročje obnaša, namesto da bi se pripravljal na prvo srečanje z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom, se ukvarjal z zdravstveno reformo ali pa s Severno Korejo.

"Mi opravljamo svoje delo. Tudi on bi ga moral začeti," so sklenili.