Poklon

Kakšen kompliment, kakšen slavospev: Kek gospod, Petev z rokami v žepih

R.T.
2. 6. 2017, 07.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Dve fotografiji, dva trenerja, voditeljica, en dežnik in en gospod, so zapisali. In medtem ko Kek držeč dežnik sramežljivo o dvojni kroni, Petev stoji z rokami v žepih. »Kot 'jack'.«

Youtube.com
Opazite razliko?

»Vemo, da je Matjaž Kek veliko boljši trener, o tem ni več razprave. Vemo, da Kek težave z igralci rešuje v slačilnici in da umazanega perila ne pere pred kamero kot Ivajlo Petev. Zdaj pa vemo tudi, kdo od njiju je pravi gospod,« za 24sata piše Marko Šnidarić.

Nikakor ne Ivajlo Petev. Njemu je dežnik po finalu v Varaždinu – pomerila sta se Reka Matjaža Keka in Petevjev Dinamo, s 3:1 so slavili Rečani – držala voditeljica Mila Horvat.

»Zdaj vemo, kdo je gospod. Ne vemo pa, kako je mogoče, da je Bolgar na klopi Dinama, za katerega se ne spomnimo, da bi kdaj igral slabše, s posamezniki, ki so plačani bolje kot vsi igralci Reke skupaj, ne vemo pa niti, zakaj mu dama drži dežnik, medtem ko on kot 'jack' z rokami v žepih stoji, kot da je osvojil Ligo prvakov in ne izgubil domačega pokala, kar se Dinamu ni zgodilo 12 let … Morda Petev v žepu za vsak slučaj skriva svojo pogodbo. Brez nje ga ne morejo odpustiti, ne da bi ga prej dobro izplačali. Keku česa takega ni treba. Slovenec je dal Damiru Miškoviću svojo besedo, ki je obema sveta,« je še zapisal Šnidarić.

In za konec: »Dva trenerja, dva svetova ...«