Izgubil je družino

Čudežno preživel grozljivo nesrečo, zdaj ga je posvojil reševalec

R.T.
12. 5. 2017, 11.32
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Mali kosmatinec, ki je po čudežu preživel grozljivo prometno nesrečo, je ostal brez svoje ljubljene družine, a v svoj dom ga je že sprejel reševalec, ki ga je izvlekel iz zmečkane pločevine.

Zvono
Mali maltežan je dobil novega gospodarja.

Poročali smo o grozljivi prometni nesreči, v kateri je na mestu trčenja dveh osebnih vozil umrla tričlanska družina iz Slatine – oče, mama in njuna hči, kakor po čudežu pa je nesrečo preživel njihov psiček.

Spomnimo. V torek se je smrtno ponesrečilo pet oseb v trčenju dveh osebnih vozil, dve osebi pa sta bili huje poškodovani. V mercedesu kutinskih registracij so se vozile štiri osebe, od katerih sta dve umrli, dve pa sta bili huje poškodovani. V golfu slatinskih registracij pa so umrli trije ljudje. To je bila družina preživelega psa.

Gre za samčka pasme maltežanski pudelj, ki je tako že na samem začetku svojega življenja ostal brez gospodarja.

Spletni portal Zvono je o tem obvestil javnost in hkrati poziv za posvojitev malega maltežana.

Že naslednji dan se je v njihovo uredništvo javilo več sto zainteresiranih ljudi iz vse Hravške pa tudi iz sosednjih držav, piše Jutarnji list.

“Na naš poziv za posvojitev malega maltežana se je odzvalo tako veliko število oseb iz cele regije, da nam je to vrnilo vero v dobroto človeškega srca, tisto vero, ki jo je tako lahko izgubiti v teh težkih dneh. Hvala vsem, ki ste se ponudili – problem smo rešili. Prav reševalec, ki ga je izvlekel iz zmečkanega golfa, se je odločil, da bo malčka obdržal. A se mu je pripravljen tudi odreči, če bi se javil kdo od sorodnikov tragično preminule družine,” so napisali na portalu Zvono.