Gola čistilka

Ker jim čisti gola, ji plačajo več

A.K.
8. 2. 2017, 11.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Moškim gola čisti stanovanja.

Profimedia

Emily Nikols je pred komaj 9 meseci postala mama, a se s svojim videzom sploh ne obremenjuje. S svojim telesom pravzaprav služi mastne denarce. Emily namreč gola čisti domove svojih moških klientov. Med svojim delovnikom nosi le rokavice, ko čisti kopalnico, briše prah in pomiva po tleh. Je popolnoma gola, a pravi, da se ne počuti kot seksualni objekt, ko jo moški gledajo, saj so večinoma nudisti. »To, da čistim gola, zame ni velik stvar, to je popolnoma normalno,« pravi Emily, ki je se je po porodu prijavila na novo delovno mesto in zdaj dela kot čistilka, da poleg porodniške še malo zasluži. »Denar je soliden, glede na to, kar delam,« je dejala in povedala, da je za posel izvedela preko prijatelja.

Profimedia

Na internetu je našla podjetje, ki zaposluje 80 moških in žensk v Veliki Britaniji. 25-letnica zdaj to počne že 5 tednov. Stranke ji plačajo 65 funtov za prvo uro in 55 funtov za drugo. Čistilci in čistilke dobijo 45 funtov na uro, klienti pa moraj podpisati poseben dogovor, s katerim se obvežejo, da ne bodo komentirali delavcev. Glede na to, da čistijo goli, ne smejo uporabljati nevarnih in težkih kemikalij. Mladenka pravi, da je bila na začetku malce živčna, zdaj pa se ji ta posel res dopade.

Profimedia

»Do sedaj sem imela same dobre izkušnje in nisem doživela ničesar takega, da bi si premislila. Naše stranke so predvsem nudisti. Vsi me sprašujejo, če mi je hladno, a po nekaj minutah sesanja, mi ni več. Moj mož je bil na začetku zaskrbljen zaradi moje varnosti, a je ugotovil, da mi ne grozi prav nobena nevarnost. Prijatelji in sestra me podpirajo. Rodila sem pred devetimi meseci in prepričana sem, da so ljudje, ki si mislijo svoje o mojem videzu. Ampak nisem spolni objekt in ni pomembno, ali imam trebuh in strije. Pod obleko smo vsi goli,« pravi Emily. »Ni pomembno, če si mlad ali pa imaš 65 let. Pridem oblečena, poklepetam s stranko, se slečem, počistim in grem domov.«

Laura Smith, direktorica tega podjetja, pravi, da so njihove stranke tako moški kot tudi ženske. Vse odkar se je v medijih začelo pisati o njenem podjetju, ima še več strank.