Bila sta zaljubljena

Učiteljica priznala! S 13-letnim učencem sta seksala skoraj vsak dan

G.G.
23. 11. 2016, 09.24
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Simpatična učiteljica angleščine Alexandria Vera je na sodišču v Houstonu priznala, da je imela spolne odnose s 13-letnim učencem. Z njim je celo zanosila. V najslabšem primeru jo čaka zaporna kazen v višini 30 let, v najboljšem pa jo lahko oprostijo.

Facebook
Učenca so premamile tudi njene fotografije na družabnih omrežjih.

Danes 26-letna Alexandria Vera je razložila, kako se je poleti leta 2015 zapletla s 13-letnim učencem. Navihani fant ji je začel »dvoriti« s sporočili na Instagramu, kjer je imela učiteljica objavljenih kar nekaj zapeljivih fotografij. Osebno sta se bližje spoznala na poletnem taboru, Vera pa je na sodišču povedala, da se je do jeseni upirala fantovim drznim predlogom. Nato pa je podlegla skušnjavi. Intimnosti so se nato nadaljevale v obdobju naslednjih devetih mesecev.

Videvala sta vsak dan in »skoraj vsak dan sta tudi imela spolne odnose«. Po besedah Vere njuno razmerje ni temeljilo le na telesnosti, ampak sta bila zaljubljena. Vera je sicer sosedom razlagala, da je fant njen brat.

Družina odobravala njuno zvezo

Profimedia
Učiteljica s policijsko kartoteko.

Zanimivo je, da je za njuno zvezo vedela fantova družina. In ne le da so vedeli, njune norčije so celo odobravali in ju vabili na družinska srečanja. Konec januarja 2016 sta zaljubljenca sporočila veselo novico – učiteljica Vera je zanosila. Fantova družina je bila navdušena.

Ko pa so učiteljico Vero začeli o nosečnosti spraševati v šoli, je postala zaskrbljena in se je odločila za splav. Šolske oblasti so zoper njo sprožile disciplinski postopek in jo prijavile teksaški policiji, ki nima posluha za takšna »nenormalna« razmerja.

Ko je Alexandria Vera v začetku tedna izvedela, da je obtožena spolne zlorabe otroka, za kar je v Teksasu predlagana minimalna zaporna kazen 25 let, je pobegnila, včeraj pa je sama zakorakala na policijsko postajo in se predala.

Najstnik je na sojenju priznal, da sta imela spolne odnose.

Sodišče bo razsodilo predvidoma januarja.