Usodna Dragana

Moške ubija s pijačo in seksom

uk
22. 10. 2016, 20.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

V stanovanju fatalne Dragane so našli trupli dveh Britancev. V obeh primerih je šlo za srčna napada, a kot kaže, Srbkinja pri vsem skupaj le ni povsem nedolžna.

Facebook
Dragana Mihalković naj bi že iskala nove žrtve na Malti.

Že pred nekaj dnevi smo poročali o Srbkinji Dragani Mihalković (45), ki sicer živi na Malti. V njenem stanovanju sta namreč v zadnjih nekaj mesecih umrla kar dva Britanca. Policija je Dragano sicer aretirala, a je obdukcija pokazala, da sta oba umrla zaradi »pretiranega zabavanja«. Eden od umrlih je imel pri sebi tudi več tisoč funtov, ki pa jih je Dragana takoj predala policiji. Poleg tega je poskušala moška oživiti, poklicala pa je tudi rešilca.

Dragana Mihalković 
"Poklicala sem rešilca in policijo. Počutila sem se ogabno."

Britanca

Prva žrtev je bil David Grant (68), ki je pred smrtjo nekaj dni preživel z Dragano. Pred nekaj dnevi pa je njenim čarom podlegel tudi 78-letni Neville Ayers. Oba je Dragana spoznala v enem od barov in sama je dejala, da se preprosto ne more upreti starejšim Britancem. Oba moška sta umrla zaradi zastoja srca, v krvi pa sta imela večje količine alkohola. Policija ni našla nobenega razloga, da bi smrti obeh Britancev obravnavala kot sumljivi. S tem pa se ne strinjajo njuni prijatelji, ki so Dragano obtožili, da je morilka in izkoriščevalka.

Napije, izčrpa, ubije

Prijatelji obeh umrlih so prepričani, da lovi moške samo zaradi denarja. 

Grantov prijatelj Wayne Boyd je Dragano obtožil, da je pošast, ki lovi moške, da bi jih izkoristila. »Ona je pošast, ki si zasluži samo prezir,« je povedal Boyd. »Lovi moške, jih napije, izčrpa in tako ubije. Vse to pa naj bi počela zaradi denarja.« Dejal je, da je ona zvlekla njegovega prijatelja (Granta) v svet alkohola in seksa, dokler ni nesrečnež umrl. »Pazite se te ženske. Ona je umazana žival, ki spada v zapor,« je na facebooku zapisal Boyd.

Sponzorji

Dragana naj bi imela na Malti sloves ženske, ki išče starejše moške po barih, da bi jih izkoristila. »Ona je to, kar je med moškimi žigolo,« je zapisal eden od Ayersovih prijateljev, in dodal, da jo je že videl, kako išče nove žrtve. Dragana je po Nevillovi smrti policiji dejala, da je napravila vse, da bi Britancu rešila življenje. »Poklicala sem rešilca in policijo. Počutila sem se ogabno,« je dejala in policija je njeno zgodbo potrdila. In treba je priznati, da Dragana ni nikogar v nič silila, znano pa je tudi, da se marsikateremu Britancu na dopustih malce zmeša. Seveda pa bližnji navadno iščejo krivce za smrt svojih dragih.