Clintonov klan

Hillary umorila svojega ljubimca?

uk
23. 9. 2016, 20.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Pred 23 leti je policija našla truplo namestnika sveta Bele hiše, Vincenta Fosterja. Že takrat se je govorilo, da so v umor vpleteni Clintonovi. Novi dokumenti kažejo, da bi to lahko bilo res.

facebook
Kako močan je dejansko Clintonov klan?

Policija je sicer Fosterjevo smrt označila kot samomor. Ustrelil naj bi se v avtomobilu, vendar tega že takrat ni nihče verjel in njegova smrt je spodbudila razprave o tem, kako močan je dejansko Clintonov klan.

Dokumenti

Dokumente je razkril takratni tožilec Miguel Rodriguez, ki je podal odstopno izjavo, v kateri je zapisal, da je imel Foster na vratu rane, ki jih uradno poročilo ni vključevalo. Rane je tudi nazorno opisal. V nacionalnem arhivu naj bi prav tako obstajali dokumenti, ki opisujejo rane. Prav te naj bi izpodbijale možnost, da bi Foster dejansko storil samomor. Rodriguez je še zapisal, da je po tem, ko je opozoril na dodatne dokaze, postal tarča posebnih preiskav, katerih namen je bil tudi, da ga prestrašijo. Pozneje je Rodriguez še povedal, da je bilo očitno, da je imel Foster dve strelni rani. Foster pa je bil zelo povezan s Hillary Clinton in je poznal mnoge njene skrivnosti. Po nekaterih teorijah naj bi imel z njo celo ljubezensko razmerje. 

Drugi umor

Vincent Foster je vsaj glede na teorije zarote očitno vedel preveč.

Hillary naj bi Vincenta Fosterja prosila, da je vohunil za njenim možem. Za to nalogo naj bi Foster najel Jerryja Parksa, ki je očitno našel nekatere skrivnosti, ki jih ne bi smel, in jih je povedal Fosterju. Parks je bil po Fosterjevem umoru popolnoma prestrašen in očitno upravičeno. Le kakšna dva meseca po Fosterjevi smrti so Parksa ustrelili v njegovem avtomobilu, ko je čakal pri rdeči luči. Parksovo stanovanje naj bi takoj po umoru pregledali tako FBI in IRS kot tudi CIA. 

Devetdeset umorov

Na svetovnem spletu se je pojavil seznam dokaj podrobno opisanih umorov, ki naj bi jih izvršil tako imenovani Clintonov klan. V dokumentu je zapisano, da če kdo preiskuje ali celo po naključju naleti na kakršenkoli škandal, v katerega so vpleteni Clintonovi, umre. Med njimi sta tudi Kathy Ferguson in Bill Shelton.

Clintonov klan naj bi umoril 89 ljudi, da bi zakrili svoje škandale in skrivnosti. 

Kathy naj bi k Billu Clintonu v hotel pripeljala Paulo Jones, ki je pozneje predsednika tožila zaradi spolnega nadlegovanja. Kathy naj bi bila tudi glavna priča v primeru, vendar je pred sojenjem storila samomor. Njen zaročenec Bill Shelton je ves čas trdil, da Kathy nikoli ne bi naredila samomora in da je bila umorjena. Približno mesec dni po njeni smrti je tudi Bill »storil samomor«. Od 89 domnevno umorjenih na seznamu naj bi jih 59 umrlo v letalskih nesrečah, 13 naj bi jih bilo »neposredno« umorjenih, 10 smrti naj bi bilo prikazanih kot samomor, štirje ljudje naj bi umrli v posebnem napadu, imenovanem Waco, trije pa naj bi bili umorjeni tako, da je bila njihova smrt videti kot nesreča.