Predebel

Spal za volanom

uk
27. 6. 2016, 17.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Jaroslaw Tomasz Wiech je imel precej nenavaden, a pravzaprav precej zanimiv razlog, da se ni pojavil na sodišču. Je pa izjemno razjezil sodnika.

Facebook
Jaroslaw Tomasz Wiech je kar med vožnjo spil celo steklenico tekile.

Šestintridesetletnega Jaroslawa je britanska policija našla, ko je zaspal za volanom svojega avtomobila. Spil je namreč celo steklenico vodke, a na srečo ni nikogar poškodoval ali storil celo česa hujšega. Možakar je za kar dvakrat presegel dovoljeno količino alkohola v krvi. V začetku tega meseca bi se Jaroslaw, ki sicer ne govori dobro angleško, moral pojaviti na sodišču, a tja ni prišel. Zato so ga pred kratkim obiskali policisti in ga na silo prepeljali na okrajno sodišče, kjer pa je imel zanimiv izgovor.

Predebela rit

Jaroslaw je nato sodniku, ki ga je vprašal, zakaj ni prišel na zagovor, dejal, da je pretežak. Pravzaprav je naravnost povedal, da ima tako debelo zadnjico, da bi moralo to šteti, kot da je delno invaliden. Po njegovem naj bi bil to dovolj dober razlog, da se mu ni treba odzivati na pozive sodišča. Jaroslaw sicer tehta okoli 215 kilogramov. V trenutku, ko je povedal svoj zagovor, je sodnik Adrian Lower menda popolnoma ponorel in dejal, da če lahko pijan vozi avtomobil, potem lahko pride na sodišče. Zaenkrat ni znano, kakšna kazen čaka Jaroslawa, a bo verjetno zaradi svojega »zagovora« še malce višja.