Svet

Grozljivo! Novorojenčka čez noč zapustila na balkonu

N.J.
9. 4. 2014, 16.34
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Javnost je pretresla novica, da so na balkonu nekega stanovanja našli močno podhlajenega novorojenčka. Kdo je mati, ki je bila sposobna to storiti?

english.sina.com

Sosedje ženske, ki je vmedijih niso imenovali, so povedali, da so ponoči slišali neutolažljiv jok, a si niso znali razložiti, od kod prihaja. Zjutraj je lastnica stavbe naletela na grozljivo odkritje - jok je prihajal z balkona, kjer je ženska zapustila komaj rojenega otročka. Lastnica je nemudoma poklicala reševalce, ki so novorojenčka odpeljali v bolnišnico. Kot poročajo italijanski mediji, jje bil novorojenček močno podhlajen. 

"Slišala sem nežen jok, vzdihe. Obrnila sem se in na balkonu zagledala malčka. Golega in podhlajenega," se spominja ženska. "Ne morem razumeti, kako je lahko nekdo zapustil komaj rojenega otročka kar na balkonu," je policistom povedala 30-letna najditeljica nesrečnega novorojenčka. Policisti preiskujejo primer, kot poročajo, pa naj bi novorojenčka zapustila ženska, ki živi v sosednjem stanovanju. Pri 38 letih je skrivala nosečnost pred družinskimi člani, zdaj pa naj bi se zdravila na ginekološkem oddelku bolnišnice, v kateri je tudi njen sinček, ki ga je na tako krut način zapustila.