Svet

Namesto seksa v troje ga je čakalo mučenje

J. P.
20. 1. 2014, 14.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Triindvajsetletna Chantelle McCluney, mati treh otrok, je žrtev povabila v svoje stanovanje v Manchestru, kjer naj bi uživali v seksu v troje.

A ko je moški prispel, sta ga Chantellin fant Craig Hogan in njegov pomočnik Andrew Doyle privezala na stol. Sledile so brce in udarci. Prisilili so ga piti belilo, naj njim so se izživljali z deodorantom in vžigalnikom. Potopili so ga v z urinom napolnjeno vedro, ga udarjali s stolom, ga oropali ter golega zaprli na balkon. Chantelle je občevala z Doylom, medtem ko je moški v lastni krvi ležal na tleh. Tako zelo jo je namreč vzburilo nasilje.

Tiste noči, ko je prišlo do napada, so ga iznakaženega obraza odkrili blodečega v središču mesta.

Vseeno pa ji ne bo treba iti v zapor. Sodnik je namreč dosodil, da je bila pod vplivom svojega fanta ter da je delovala iz strahu pred Doylom. Dvainštiridesetletnik, ki je mučenje preživel, je bil tako travmatiziran, da o dogajanju štiri leta sploh ni govoril. Svojo izkušnjo je delil šele na terapiji, na kateri se je znašel zaradi poskusa samomora.

Tiste noči, ko je prišlo do napada, so ga iznakaženega obraza odkrili blodečega v središču mesta. Takrat je policistom povedal zgolj, da so ga oropali neznanci. Štiriindvajsetletni Doyle bo za zapahi preživel pet let, osemindvajsetletni Hogan štiri. Oba sta krivdo priznala.