Svet

Nove podrobnosti o Schumacherjevem stanju

STA / J. P.
17. 1. 2014, 20.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Potem ko so v prvih dneh smučarske nesreče nekdanjega zvezdnika formule 1 Michaela Schumacherja novice o njegovem resnem zdravstvenem stanju prihajale zelo pogosto, sta družina dirkača in vodstvo bolnišnice v Grenoblu informacije zdaj precej omejili.

Profimedia

Danes je najnovejše posredovala njegova menedžerka Sabine Kehm, ki pravi, da je stanje stabilno.

Iz bolnišnice v Grenoblu javnosti ne obveščajo več o zdravstvenem stanju Schumacherja, a so nenehno v navezi z njegovimi družinskimi člani.

"Zdravstveno stanje Michaela Schumacherja je še naprej stabilno," je sporočila Kehmova in posredovala še sporočilo za javnost njegove družine, ki je že od padca na smučišču v Merbielu konec decembra ob 45-letnem dirkaču v bolnišnici v Grenoblu. 

"Njegova družina je zadovoljna z delom zdravniškega osebja, ki skrbi za zdravljenje Michaela, in jim popolnoma zaupa," je še sporočila Kehmova. Iz bolnišnice v Grenoblu javnosti ne obveščajo več o zdravstvenem stanju Schumacherja, a so nenehno v navezi z njegovimi družinskimi člani. Kehmova je tudi opozorila na manipulacije pri informacijah: "Opozoriti moram, da vse informacije, ki ne pridejo iz uradnih zdravniških virov, lahko ocenimo kot špekulacije."