Svet

Našli tri ženska trupla v plastičnih vrečah

STA / S.R.
22. 7. 2013, 10.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V predmestju East Clevelanda v ameriški zvezni državi Ohio so preiskovalci našli tri ženska trupla, skrita v plastičnih vrečah.

Reuters
Hiši, v katerih so našli trupla.

Domnevnega storilca so prijeli, bojijo pa se, da je žrtev še več, je v nedeljo sporočila tamkajšnja policija. Do grozljivega odkritja je prišlo v petek, potem ko so se sosedje pritožili nad sumljivim vonjem iz bližnje garaže. Tam so nato policisti našli prvo truplo, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Ostali dve - pri vseh gre za temnopolte ženske - pa so odkrili v soboto v neki zapuščeni hiši na območju.

Po dogodku so prijeli 35-letnega Micheala Madisona, ki je v registru spolnih prestopnikov. Madisonov "vzornik" naj bi bil po besedah župana East Clevelanda Garyja Nortona serijski morilec Anthony Sowell, ki je bil leta 2011 obsojen na smrt zaradi umora enajstih žensk v Ohiu.

"Opravka imamo s sprevrženo osebo in obstajajo razlogi za sum, da bi lahko bilo žrtev več," je Norton po poročanju televizijske mreže CNN zapisal na svoji spletni strani.

Žrtev za zdaj še niso identificirali, vse pa naj bi umrle v zadnjih desetih dneh. "Nadaljujemo iskanje morebitnih drugih žrtev," je ob tem povedal eden od kriminalistov, ki se ukvarjajo s preiskavo.