Svet

Mati ju je spolno zlorabljala

S.R.
5. 7. 2013, 14.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Dvojčka sta razkrila temno družinsko skrivnost. Njuna mati ju je vrsto let spolno zlorabljala.

Prijazna gospodinja, mati dveh otrok, dvojčkov, daljna sorodnica nekdanjega britanskega premierja Clementa Attleeja, je bila za zidovi hiše čisto nasprotje predstave mnogih. Družinske fotografije sicer kažejo vesela otroka in zadovoljno družino, ki jo je kmalu po rojstvu dvojčkov pretresla smrt očeta.

Da je resnica ravno obratna, je nekoliko teže verjeti, a mati dvojčkov je bila prava pošast, saj je dečka dolgo časa spolno zlorabljala. Fanta sta danes že moža, stara 49 let, a spomini na neprijetno otroštvo prihajajo na dan še danes. Alex in Marcus vsak po svoje uživata z družino in poskušata pozabiti na temno preteklost. Rada bi verjela, da ju je mati ljubila, a žal spomini to misel vedno znova izbrišejo. Zgrožena nad njenimi dejanji pravita, da se zdi, da bi jo bilo danes lahko označiti za psihično bolnico in pošast, a ni tako preprosto, saj bi bil vsak izraz zanjo premalo močan. Dodala sta, da je bilo njuno otroštvo sicer grozovito, a takrat tega nista vedela, mislila sta, da je vse skupaj normalno.

Nikoli si ne bi mislili, da sta brata, ki sta danes trdno povezana, bila kdaj žrtve nasilja. Danes sta uspešna poslovneža in partnerja v podjetju, vodita pa večmilijonsko podjetje v Londonu in hotel v Afriki.

Pred kratkim sta napisala knjigo, v kateri sta razkrilo svojo temno skrivnost. Z njo želita sporočiti, da ni treba, da ostaneš žrtev. V življenju se moraš odločiti ali boš žrtev ali boš stopil stopničko više in nadaljeval življenjem.