Svet

Zbil kravo, ki se je 'parila' na cesti

S.R.
3. 7. 2013, 20.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Cesta oziroma rob ceste nista najbolj primerna kraja za romanco ali podobne zadeve. Ljudje to vemo, medtem ko se živali na to pač ne ozirajo, zato lahko pride do neprijetnih posledic.

YouTube
Kljub precej hudemu trku je krava brez težav odkorakala dalje.

Na portalu YouTube se je tako v ponedeljek pojavil zanimiv video z ruskih cest, ki prikazuje voznika, ki trči v eno izmed krav, ki ravno prečata cesto. Pred tem pa sta si bili kravi (na posnetku sicer ni dobro vidno, ali gre za kravo in bika ali za dve kravi) očitno malce intimni ali pa sta samo preganjali druga drugo.

Seveda kaj takega v Rusiji, kjer ima praktično vsak kamero na armaturni plošči kaj takega ne ostane skrito. Voznik Andrei Komarov, ki je kravo zbil je video primerno in malce šaljivo naslovil ''podreti kravo''.

Čeprav je trk precej hud, saj se razbije sprednje vetrobransko steklo avtomobila, pa jo krava očitno odnese brez večjih posledic, saj že nekaj trenutkov po trku vstane in odkoraka dalje. Čeprav je Andrei pod posnetkom zapisal, da ''sovraži Rusijo'', pa je pravzaprav lahko srečen, da krava ni naredila še več škode in pristala v njegovem naročju. Krave pač tehtajo kar nekaj kilogramov, zato bi nesrečna krava lahko povzročila še precej več škode.