Svet

Nostradamus: po vstopu Hrvaške v EU 3. svetovna vojna

J. P.
27. 6. 2013, 18.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Znano je, da je moral jasnovidec zaradi neizprosne inkvizicije moral šifrirati napovedi, a se je do njihovega bistva uspel dokopati dr. Michael Rathford.

Wikipedia
Nostradamus

Objavil jih je v knjigi 'Nostradamusova šifra: tretja svetovna vojna', Hrvaška pa v njej igra ključno vlogo.

Jedrska vojna, grozno trpljenje in uničenje sveta so le nekatere izmed Nostradamusovih vizij, ki že leta presenečajo množice.

Objavil jih je v knjigi 'Nostradamusova šifra: tretja svetovna vojna', Hrvaška pa v njej igra ključno vlogo.

Z vstopom Hrvaške v Evropsko unijo pa je prišlo do teorije, po kateri naj bi Nostradamus napovedal ravno  ta dogodek. En stavek se glasi: »Ko je nad Evropo 28. zvezda z zanko okoli vratu, padla bo kot Jeriho.« Še pred dvajsetimi leti ta stavek ni imel pomena, danes pa, ob hrvaškem vstopu v EU, katere 28. članica bo postala, je jasno, o čem teče beseda. Oziroma vsaj naj bi.

»Ko je nad Evropo 28. zvezda z zanko okoli vratu, padla bo kot Jeriho.«

Pomen zanke je sam po sebi dovolj zgovoren, čeprav lahko ta pomeni tudi kravato, padec Jeriha pa naj bi po Rathfordu pomenil začetek konca.

Napoved slednjega so dogodki, kot je denimo napovedan nastop 'črnega papeža' in trajni konflikti na Bližnjem vzhodu. Oboje je v tem času še kako aktualno, saj jih je zlahka mogoče prepoznati.

V enem tednu bo Hrvaška del Unije in prerokba bo izpolnjena.

Prava kalvarija pa naj bi se začela z vstopom 28. zvezde, saj naj bi sporočala napoved, ki jo bo spremljala vrsta naravnih nesreč, zlasti poplav in potresov, ki bodo ozemlje Evropske unije spremenile v podobno tretjemu svetu.

Hrvaške same po sebi ne gre razumeti kot vzrok za propad sveta, pravi Rathford, vendar se je treba vprašati, kakšno vlogo bo igrala v prihodnjih dneh.

V enem tednu bo Hrvaška del Unije in prerokba bo izpolnjena. Potem pa lahko samo še čakamo, pravi Rathford.