Svet

Moža oživila s seksom

S.R.
25. 6. 2013, 15.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Takšen je približen scenarij regijske zmagovalke prvenstva v zračnem seksu. Gre za tekmovanje, na katerem morajo tekmovalci kar se da izvirno in pristno simulirati spolni odnos.

Airsex
Tekmovanje ni nikoli dolgočasno.

Vse skupaj se je začelo leta 2008 v Teksasu kot parodija na namišljeno igranje na kitaro ('air guitar' od tu tudi ime 'air sex'). Vse od takrat pa se dogodek vsako leto razvija in privablja vse več tekmovalcev po celotnih ZDA. Pretekli vikend je eden izmed dogodkov (tekmovalci se borijo za vstop v finale) potekal v New Yorku. Za Veliko jabolko je bil to že četrti tovrsten dogodek, gostil pa ga je komik Chris Threw. Na dogodku se je zbrala pisana množica navdušenih seksualnih simulantov.  

Tovrstni dogodki imajo le dve pravili: na odru mora vedno biti namišljeni partner, poleg tega pa morajo biti vsi orgazmi zaigrani.

Kot omenjeno se je vse skupaj začelo šele pred nekaj leti, danes pa ima tekmovanje kar 14. regijskih predtekmovanj. Zaključni dogodek bo tako kot običajno potekal v decembru.

Moški in ženske so na oder prišli posamezno in odigrali kar se da zanimiv in pristen zračni seks. Žirijo so sestavljale tri ženske, ki so tekmovalce ocenjevale v treh kategorijah: komična privlačnost, seksualna predstava in seksualna energija. Čeprav je bilo gledalcev letos za spoznanje manj kot pretekla leta, pa je bilo na odru moč videti nekaj najbolj izvirnih točk do sedaj.

Nova stara zmagovalka z vzdevkom 'Jam Out With My Clam Out' si je nadela gejšin kostum, očala, kodrasto lasuljo z navijalkami, ter za nameček še umetne prsi. Odigrala je sceno, v kateri njen (namišljeni) mož umre, sama pa ga z nepozabnim seksom na vse možne načine zopet oživi.

Gostitelj Chris Trew ni bil presenečen nad ponovno zmago tekmovalke z zanimivim vzdevkom, saj si je zmage očitno zelo želela in vedela, kaj mora storiti. Chris trdi celo, da je zagotovo med desetimi najboljšimi simulanti v državi.

Ključ do zmage na tekmovanju je po Chrisovem mnenju predvsem komična privlačnost točke. Gre namreč bolj za nekakšen šport s komičnimi vložki. Čeprav mnogi menijo, da gre za zelo ''umazano tekmovanje'', kjer gre za podiranje tabujev, pa temu nikakor ni tako. Tovrstnega početa se namreč lahko loti vsak, ki ima le trohico domišljije in je vsaj malce komika. Tekmovalci celo pravijo, da te tovrstno početje kar malce zasvoji.

Airsex
Zmagovalka v svojem zanimivem kostumu.
Airsex
Žirija se je na moč zabavala.
Airsex
Gostitelj dogodka Chris Threw.
Airsex
Prežeči tiger, skriti zmaj.