Svet

Kaj imata skupnega Beyonce in Tito?

M.V.
11. 3. 2013, 17.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Koliko skupnega bi lahko imela pevka Beyonce in Josip Broz-Tito? Verjetno ne ravno veliko, a zagoto tudi glasbenici, kot je nekoč predsedniku nekdanje Jugoslavije, prija luksuz.

Reuters, arhiv Metropol Palace
Tito je veljal za velikega hedonista, za Beyonce bi lahko trdili podobno.

Zato je razumljivo, da bodo zvezdnico med bivanjem v srbski prestolnici nastanili v hotelski apartma, v katerem je nekoč bival tudi Tito!

Ameriška pevka Beyonce, ki bo 15. aprila v Beogradu začela svojo svetovno turnejo The Mrs. Carter Show World Tour, bo v času bivanj v srbski prestolnici deležna najboljše oskrbe. Srbski mediji namreč poročajo, da bo pevka nastanjena v hotelu Metropol Palace, v apartmaju, ki ga je večkrat koristil tudi pokojni predsednik nekdanje Jugoslavije, Josip Broz-Tito.

Pevka bo v Beogradu začela svetovno turnejo.

Ostala bo pet dni

Hotel je bila nedavno prenovljen, pevka pa bo v njem bivala z možem Jay Z-jem, hčerko Blue Ivy in petimi varuškami. Apartma ima tudi svojo sejno sobo, bazen in džakuzi, pohvali se lahko tudi z najnovejšo tehniko in odlično kulinarično ponudbo. Beyonce bo v Beogradu preživela kar pet dni, zanjo pa bodo očitno poskrbeli vsaj tako dobro, kot so nekoč za Tita!

Reuters, arhiv Metropol Palace
Metropol bo Beyonci nudil ves luksuz.