Slovenija

Mladi nogometaš se bori za življenje

M.V.
11. 3. 2013, 16.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Včeraj ponoči se je na avtocesti Trebnje-Sarajevo zgodila huda prometna nesreča, v kateri se je huje poškodoval 15-letni bosanski nogometaš, njegov oče pa je umrl.

Radio Sarajevo
Miloš velja za velik nogometni talent.

49-letni Spasoje Aćimović in njegov 15-letni sin Miloš sta v noči z 8. na 9. marec vračala domov proti Sarajevu, ko je Spasoje izgubil kontrolo nad vozilom in zapeljal v rečni kanal. Pri tem se je tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče, njegovega sina pa so hudo ranjenega odpeljali v bolnišnico Foča, v občini Kalinovik, kjer se je najprej boril za življenje, zdaj pa naj bi bil že v stabilnem  stanju.

Mladi nogometaš huje poškodovan, njegov oče podlegel poškodbam.

Najstnik še ne ve, da je nejgov oče umrl, čeprav je pri zavesti pa je njegovo stanje še vedno zaskrbljujoče. Bojijo se, kako bo mladi nogometaš, ki velja za enega najbolj obetavnih nogometašev kadetskega kluba Leotar, reagiral na novico, da je njegov oče podlegel poškodbam. Damjan Ratković, trener mladega nogometaša je že komentiral tragično nesrečo in povedal, da mu celotna ekipa stoji ob strani in upa, da se bo Miloš čim prej postavil nazaj na noge.