Težave

Gorenjsko avtocesto ob jutranji konici ohromila prometna nesreča

S.R.
12. 3. 2024, 07.17
Posodobljeno: 12. 3. 2024, 08.48
Deli članek:

Na gorenjski avtocesti v smeri Jesenic je v jutranjih urah prihajalo do zastojev. Kriva je bila nesreča. Času primerno je do zastojev prihajalo tudi na mestnih vpadnicah.

Bobo
Fotografija je simbolična

Zaradi prometne nesreče, ki se je malo pred 7. uro zgodila na gorenjski avtocesti pri počivališču Radovljica, je na tem odseku med Radovljico in priključkom Lesce proti Jesenicam veljala popolna zapora. Po podatkih Policijske uprave Kranj sta bila v prometni nesreči udeleženi dve vozili, nastala pa je samo materialna škoda. Posledice bodo odstranili v kratkem, medtem poroča STA. S prometno-informacijske centra so nato najprej sporočili, da je zaprt le še vozni pas, kakšno uro pozneje pa dodali, da so posledice nesreče odstranili in da se je promet sprostil.

Zaradi jutranje prometne konice nastajajo zastoji tudi na cestah, ki vodijo v mestna središča. Zlasti na vpadnicah v Ljubljano.

Za nekaj težav so zjutraj poskrbeli tudi nekateri predmeti na voziščih. Eden takih "predmetov" je oviral promet na podravski avtocesti med razcepom Draženci in Lancovo vasjo proti Hrvaški, na štajerski avtocesti pa se je pred Slovensko Bistrico sever proti Ljubljani znašla pnevmatika.