Šokantno

Foto: Družino Jelka Kacina terorizira prebrisana zver, našli še nogo koze!

R.T.
11. 1. 2024, 17.16
Posodobljeno: 11. 1. 2024, 17.19
Deli članek:

Slovenski politik in diplomat Jelko Kacin glede na zadnje dogodke, ki jim je bil priča, napoveduje, da bo zima še huda.

X / Jelko Kacin
Pod pokrovom motorja avtomobila soproge Kacinovega sina se je skrivala noga koze.

Nekdanji minister, evropski poslanec ter v času epidemije covida-19 vladni govorec in nacionalni koordinator Jelko Kacin je občestvu prek družabnega omrežja X razodel, kaj se okoli njegovega doma dogaja v zadnjem obdobju. Tako so mu morali v ponedeljek na osebnem avtomobilu zamenjati »požrto izolacijo pokrova motorja, ki je bil pred tem očitno privlačen in dovolj okusen za kuno.« A tukaj se drama še ni končala. Kot je nadalje pojasnil Kacin, je njegov sin danes v avtomobilu soproge na »enakem mestu našel še nogo koze.«

Kacin je za konec v slogu ljubitelja vremena in starih pregovorov Dušana Kaplana ocenil, da to kaže na prihod hude zime, saj si kune delajo zaloge.

Na tej točki je vredno izpostaviti, da je kuna med družinami zveri najbolj raznovrstna in najštevilčnejša družina, pri čemer je kunam kljub vsej pestrosti skupno dolgo telo na kratkih okončinah, pa tudi zvijačen um. Krasne značilnosti za malopridneža, ki se želi utaboriti pod pokrov motorja. Kacin sumi, da je za podla dejanja v njihovih družinskih avtomobilih kriva kuna belica.