Mlajše spremljevalke

Ali je moralno sporno, da gre 50 letnik na potovanje z 18 letnico?

M.S.
15. 12. 2023, 19.11
Deli članek:

Tomaž Gorec, priznan popotnik, podjetnik in YouTuber buri duhove s svojimi potovanji zaradi spremljevalk, ki so precej mlajše od njega.

Zajem zaslonske slike
Pred nekaj leti sta Tomaž in Renata skupaj potovala po Makedoniji in Grčiji.

Potovanja, ki jih deli svojem YouTubu kanalu so zdaj tudi platno za javno razpravo o naravi odnosov, ki jih Tomaž Gorec vzpostavlja s svojimi občutno mlajšimi sopotnicami od njega.

Eno izmed potovanj, ki je še posebej pritegnilo pozornost, je bilo razvajanje v madžarskih termah, kjer se je Tomaž odločil za bolj sproščeno potovanje v družbi mlade sopotnice, ki ga je spremljala tudi na preteklih avanturah v Makedoniji, Grčiji in na otoku Krk.
Videoposnetek tega potovanja prikazuje drugačno plat potovanja, kjer se prednost daje sprostitvi in uživanju v termalnih vodah. Toda prav ta prehod iz pustolovščine v sprostitev je sprožila sodbe in javne razprave. Še posebej zato, ker je Tomaž svoji sopotnici za darilo kupil izzivalne pajkice in kopalke.

Pred nekaj leti sta Tomaž in Renata skupaj potovala po Makedoniji in Grčiji. Na Tomaževem YouTube kanalu je iz tega potovanja objavljen samo en videoposnetek. V začetku tega videoposnetka je prikazana slika, na kateri sta Tomaž in Renata. Mnogi, ki so videli to sliko, so pomislili, da sta na njej dva zaljubljenca. Spodaj si lahko sami ogledate omenjeno sliko. Kako se vam zdi? Ali sta na njej dva zaljubljena?

Plitvička jezera je Tomaž Gorec obiskal z 18 let staro punco

Podobno fascinanten je bil obisk Plitvičkih jezer in okolice s komaj 18 let staro sopotnico Natalijo.

Z Natalijo sta skupaj obiskala Plitvička jezera in goro Plješevica, kjer je nekoč deloval vojaški radar. Gora Plješevica je posebej privlačna zaradi obsežnega sistema podzemnih rovov v njeni notranjosti.

Poleg tega sta na meji z Bosno in Hercegovino obiskala zapuščeno vojaško letališče Željava, nad katerim je bila Natalija, sodeč po videoposnetkih, precej navdušena.

Na socialnih omrežjih Tomaž pogosto prejema neprijetne komentarje, ki kritizirajo njegovo druženje z mlajšimi dekleti. Nekateri gredo celo tako daleč, da ga obtožujejo pedofilije. Namesto da bi takšne žaljive komentarje izbrisal in blokiral njihove avtorje, Tomaž nanje odgovarja. Njegov najpogostejši odgovor je, da nobena od deklet, ki so šla z njim na izlete, ni imela slabih izkušenj.
V eni izmed oddaj v živo je Tomaž povedal, da se je sprva dogovoril za enodnevni izlet s 15-letnim dekletom, a se je kasneje premislil po posvetovanju s prijateljico, ki je socialna delavka in mu je to odsvetovala. V oddaji je dodal, da mu je danes žal, da je to dekle zavrnil.

Vse to odpira pomembno lekcijo o sodbi, ki jo pogosto podajamo brez poznavanja celotne zgodbe.