med najboljšimi v Evropi

Ljubljanska ekonomska fakulteta še višje na lestvici Financial Timesa

S.Č./STA
4. 12. 2023, 11.12
Posodobljeno: 4. 12. 2023, 11.18
Deli članek:

Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani je letos uvrstitev na lestvici časnika Financial Times, ki ocenjuje kakovost izobraževalnih programov poslovnih šol, izboljšala za pet mest. Med 90 najboljšimi poslovnimi šolami v Evropi se je uvrstila na 64. mesto

bobo
Ekonomska fakulteta spada med najboljše poslovne šole na svetu

Financial Times je med najboljše poslovne programe v Evropi vnovič uvrstil študijska programa ljubljanske ekonomske fakultete. "Program International Masters in Business and Organisation (IMB) je že šesto leto zapored med najboljšimi programi Master in Management na globalni lestvici Financial Timesa, drugi izjemno visoko uvrščen na evropski lestvici Financial Times Executive MBA pa je program ekonomske fakultete Ljubljana MBA," so danes sporočili s fakultete.

Sodi med najboljše poslovne šole v Evropi

Kot so dodali, je ljubljanska ekonomska fakulteta s tem kot edina poslovno-ekonomska šola iz regije na tej lestvici zopet potrdila, da sodi med najboljše poslovne šole v Evropi. "Ta dosežek je rezultat vizije, ki jo ima fakulteta in je močno povezana z ambicijo postati ena od najprestižnejših šol ne le v regiji, temveč tudi v Evropi," je ob tem dejal dekan ekonomske fakultete Tomaž Turk.

Na čelu lestvice Financial Timesa je letos znova HEC Paris. Sledijo London Business School, IESE Business School, ESCP Business School in SDA Bocconi School of Management.