Srečna Primorka

Uradno je: Ana Roš nam je potrdila, da je v novi zvezi z Ljubljančanom

P.K.
8. 11. 2022, 17.12
Posodobljeno: 8. 11. 2022, 19.29
Deli članek:

Konec oktobra smo poročali, da je kuharska mojstrica iz Kobarida najverjetneje zaljubljena. Da bi preverili, če je to res, saj bi njena objava na družbenem omrežju, ki je to dala slutiti, lahko pomenila tudi kaj drugega, smo se z njo povezali.

Instagram
Ana v objemu svojega partnerja.

Do danes, da spet ljubi, ni uradno potrdila nobenemu mediju, zato smo pri njej preverili, ali slika na Instagramu, kjer se se stiska z nekim moškim, res predstavlja to, kar vsi mislijo. Sporočila je, da ja, da je zaljubljena in potrdila, da je njen novi partner Urban Stojan iz Ljubljane.

Prej je bila dolgo let v partnerski skupnosti z Valterjem Kramarjem, s katerim imata dva otroka. Kramar in Roševa poslovno še sodelujeta. Spomnimo, kako lepo je začetek svoje nove zveze naznanila s prej omenjeno sliko na Instagramu, ob katero je zapisala: "Spoznala sem te na naključni, skoraj nemogoči pozni večerni pijači, za katero je malo manjkalo, da je ne bi preskočila. Zaljubila sem se v sekundi, in ta sekunda daje občutek desetletja, stoletja. Upam, da bo trajala večno. Lahko to uresničiva," se je spraševala v zapisu.

Urban Stojan se ukvarja s poslovnim svetovanjem, investicijami, finančnim inžiniringom in razvojem novih tehnologij, zlasti na področju energetike. Od Roševe je starejši slabo leto dni. Prav tako kot njo, pa ga navdušuje kulinarika. Med prijatelji velja za poznavalca hrane in vin. Iz prejšnjega zakona ima dva otroka. Nazadnje je z Urbanom objavila spodnjo sliko. Na njej veseli par pozira skupaj s Santiagom Lastro, enim pomembnejših kuharjev v Londonu, solastnikom in chefom restavracije Kol.