Skritiziral jih prefinjeno

Temu radijskemu voditelju v gostilni postregli ‘lanski’ pomfri

P.K.
20. 7. 2022, 10.58
Posodobljeno: 20. 7. 2022, 11.44
Deli članek:

Priljubljen hrvaški glas z radijskih sprejemnikov Joško Bonaći je imel precej bedno gostilniško izkušnjo. Odpravil se je v restavracijo višjega cenovnega razreda, a kar je dobil na krožnik, je bilo zelo žalostno.

Facebook
Res z občutkom narezana solata.

Znane so mu bile nekoliko višje cene, ampak ker je želel jesti dobro, je bil pripravljen odšteti nekoliko več. »Počasti se, zaslužil si si,« je opravičeval svoj obisk gostilne, a bil na koncu zelo razočaran. Obed ni izpolnil njegovih pričakovanj.

Zneska, ki ga je odštel za hrano, ni navedel, je pa jasno izrazil, da so bili bržolni zrezek s pomfrijem in solata, enostavno obupni. »Zrezki so bili morda res domači, a sem jih težko jedel, solata je bila preobilno narezana, pomfri pa je 'zvenel' kot da bi bil od lani,« je sporočil in na Facebooku, kamor je dodal tudi same po sebi zgovorne slike.

Pohvalil je edino vino in kruh, ki ju je od vsega zaužil še največ. Plačal je tako, da je natakarju nekaj denarja zatlačil kar v prtiček in nanj zapisal: "Tu je plačilo, za katero menim, da je previsoko. Bo pa že moralo biti dovolj za vino in kruh." Dodal je, da se je ob tem počutil, kot da bi plačal kazen za napačno parkiranje, s katerim opravi pajek.