Slovenija

Dobrodelni Bled poskrbel za dobro športno vzdušje

S.R.
2. 10. 2019, 15.05
Posodobljeno: 2. 10. 2019, 16.13
Deli članek:

Dogodek Športni svet, ki se večkrat na leto odvija na različnih lokacijah po Sloveniji, je tokrat v duhu dobrodelne note gostoval na Bledu in znova narisal nasmeh na obraz družinam otrok s posebnimi potrebami.

M24

Časopis Novice Svet24 in Radio Aktual sta preteklo soboto, 28. septembra, na idilični Blejski promenadi vse od 8. ure dalje skrbela, da sta se šport in dobrodelnost ponovno združila.

Znova smo poskrbeli za zabaven, športno obarvan dan, ki je razvedril obiskovalce vseh generacij. Za nameček pa je obiskovalce zabavala tudi simpatična glasbenica Tanja Žagar.

Za družine otrok s posebnimi potrebami lahko še vedno darujete prek SMS sporočila na številko 1919, s ključno besedo NOGICE5.

Tek in dobrodelna dražba

Vsi športa željni so se lahko preizkusili v nordijski hoji od jezera, mimo Blejskega gradu po prekrasni okolici, v teku okoli jezera za pokal Gorenjska, moj planet ali v cici teku po promenadi. Vzdušje je bilo odlično, tudi zaradi tistih, ki so prišli zgolj navijat, uživat v glasbenem programu ali pa spodbujat družine otrok s posebnimi potrebami, za katere se v sklopu projekta Športni Svet tudi zbirajo sredstva. Tako je potekala dobrodelna dražba tekmovalne majice Tima Gajserja, reprezentančnega kolesarskega dresa Primoža Rogliča, dresa s podpisi nogometašev Olimpije, dresa NK Triglav in trening majice s podpisi slovenske odbojkarske reprezentance. Mnogi so donirali tudi tako, da so na dobrodelni stojnici kupili izdelke, izkupiček od prodaje je bil namreč namenjen omenjenim družinam. Ne pozabite, da lahko še vedno darujete tudi prek SMS sporočila na številko 1919, s ključno besedo NOGICE5.

Vabljeni v Logatec

Ob tem pa vas že vabimo na naslednji Športni Svet, v Logatec, ki bo potekal 6. oktobra vse od 9. ure dalje, in sicer pred logaško Osnovno šolo 8 talcev.