Grozljivo

Je znani zdravilec "božji Jože" res zasužnjeval mlada dekleta?

P.K.
5. 2. 2019, 20.00
Deli članek:

Nove in nove podrobnosti o tem, kaj naj bi počel svetovno znani spiritualni zdravilec John of God, prihajajo v javnost. Trenutno je 76-letnik v priporu in pravi, da je nedolžen

Reuters
Tako je policija Johna of Goda že decembra odpeljala v pripor.

Svetovno znanega zdravilca Johna of Goda oblasti obtožujejo, da je vodil nekakšne farme otrok. Na njih naj bi v ujetništvu zadrževal zelo mlada dekleta, katerih naloga je bila rojevanje otrok. Te so nato prodajali parom, ki sami niso mogli spočeti potomcev.

Sabrina Bittencourt, preiskovalka obsežnega primera z zdravilcem, je dejala, da naj bi John of God vodil ta grdi posel. »Mlade punce so bile prisiljene bivati v njegovem ujetništvu. Bile so 'stroji' za rojevanje otrok, ki so jih nato proti plačilu prodali parom, ki jih sami niso mogli imeti. Potem ko so deset let neprenehoma rojevale, so jih umorili,« je pojasnila izsledke preiskave.

Srhljive podrobnosti o tem, kaj naj bi se dogajalo v njegovem spiritualnem centru zdravja in kaj o tem meni Slovenec, ki mu sledi že dolga leta; k njemu vozi tudi skupine Slovencev, izvedite že danes s klikom na TRAFIKO.