Incident

»Nihče ni bil sposoben tega pospraviti – ne bruhanja ne sranja«

P.K.
18. 12. 2018, 20.10
Posodobljeno: 18. 12. 2018, 20.26
Deli članek:

Gospodar planinskega doma je na družbenem omrežju izrazil svoje razočaranje nad planinci, ki so imeli tam veselico. Menda so za seboj pustili pravo razdejanje in tudi telesne izločke.

dreamstime
Skupina ljubiteljev planin pravi, da to, o čemer priča oskrbnik, ne drži; da po prostorih ni bilo ne bruhanja, ne iztrebkov.

Na nadmorski višini 1123 metrov leži Dom pod Storžičem. Gre za priljubljeno planinsko postojanko, ki stoji severozahodno od Storžiča, v bližini planine Jesenje v zahodnem delu Kamniško-Savinjskih Alp. Pred dobrim tednom dni naj bi se tam zgodilo nekaj, kar je oskrbnika doma zelo razburilo.

»Teden je minil, jeza se je malenkostno umaknila, žalost ostala. Ves ta čas sem razmišljal, ali naj objavim moje razmišljanje ali ne. Prav je, da so o tem obveščeni tudi drugi oskrbniki in najemniki planinskih domov,« je uvodoma zapisal možakar, ki je gospodar postojanke.

V domu so imeli zabavo ljubitelji planin, ki pa so za seboj pustili razdejanje; tudi pobruhane rjuhe in druge telesne izločke na neprimernih mestih. Podrobnosti pijanskega večera, ki nam jih je razkril razočarani gospodar, lahko izveste že danes.

Klinite na TRAFIKO.