Lopovi

Pozor: Pred to dvorano kar naprej kradejo

P.K.
23. 11. 2018, 07.00
Deli članek:

Na naše uredništvo se je oglasila babica mladeniča, ki trenira v Športnem parku Kodeljevo. Opozorila je, da za varnost lastnine otrok tam ni dobro poskrbljeno, saj da jim kar naprej kradejo.

pk
Naša sogovornica Cirila iz Ljubljane kaže na stojala za kolesa, ki so pogosto tarča nepridipravov.

Cirila iz Ljubljane je babica dveh vnukov. Eden od njiju v Športnem parku Kodeljevo, ki spada pod okrilje Javnega zavoda Šport Ljubljana, trenira enega od športov. Fantu so tam v samo pol leta ukradli že drugo kolo, s katerim se prevaža od doma do šole in na treninge. Slišala je govoriti tudi, da so kar pogoste tudi kraje iz garderobnih omaric.

 
Pravi, da ne želi grajati dela parka, saj da glede tega nima nikakršnih pripomb, le želi si, da bi za varnost imetja tistih, ki tja prihajajo na vadbe in treninge, bolje poskrbeli. »Kolesa bi lahko zaščitili tako, da bi postavili nekakšno kolesarnico – zamrežili bi nek kotiček,« je predlagala in dodala, da vnuk med treningom sploh ni sproščen, ker ves čas misli na kolo in na to, kako ga bodo ukradli.

Kaj se je zgodilo njenemu vnuku in še mnogo drugim ter ostale podrobnosti, izvedite v petkovi izdaji časnika Novice Svet24.