VLOMI

Ponoči so bili na pohodu številni vlomilci

K.M.
29. 4. 2018, 10.40
Deli članek:

Prazniki in prazne hiše so za njih odlična priložnost za "nekaj zaslužka".

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Policijska uprava Ljubljana je sporočila, da se je v zadnjih 24 urah ukvarjala s kar 4 tatvinami, 4 vlomi in 2 poskusoma vloma. 

Zvečer so bili policisti obveščeni o vlomu v hišo v okolici Litije. Neznanci so v notranjost vlomili skozi vrata, pregledali prostore in odtujili manjšo blagajno z denarjem. Lastnika so oškodovali za okoli 1000 evrov.

Že dopoldan so bili policisti obveščeni o vlomu v hišo v okolici Zagorja ob Savi. Neznanci so vanjo vlomili preko noči, pregledali prostore in odtujili več vrednejših predmetov (umetniška dela, nakit). Lastnika so oškodovali za več tisoč evrov.

O vlomu v trgovino na Ulici Jožeta Jame so bili policisti obveščeni včeraj nekaj pred polnočjo. Po zdaj zbranih podatkih sta dva neznana storilca vlomila skozi vhodna drsna vrata in odtujila ve kosov električnih rolk. Nastalo je za okoli 5000 evrov materialne škode. Vlomili pa so tudi v trgovino s kmetijsko mehanizacijo v okolici Grosupljega. Iz trgovine so neznanci odtujili denar. Nastalo je za okoli 1000 evrov škode.