DOBRODOŠLA POMOČ

FOTO: Veseljakom so se pridružili številni znani Slovenci

am
11. 4. 2017, 21.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Pretekli teden je bilo na Radiu Veseljak živahno kot že dolgo ne. Veseljaki so namreč združili prijetno s koristnim in še kako pomagali.

veseljak.si
eseljaki na Polikliniki v Ljubljani
S klicem na 090 93 30 91 boste prispevali 2,99 evra.

Sredin program je bil v celoti namenjen bolnikom ščitnice, v akcijo pa so se vključili vsi voditelji Radia Veseljak in Televizije Veseljak, akcijo so podprli tudi številni znani Slovenci, ne nazadnje pa so v pestrem programu gostili še zdravnike specialiste za ščitnične bolezni iz ambulante za bolezni ščitnice, UKC Ljubljana.

Pestro je bilo tudi na Polikliniki v Ljubljani, saj je bilo na oddelku za ščitnico pregledanih 125 veseljakovih poslušalcev, ob tem pa so seveda spremljali program Radia Veseljak. Slišali so nasvete zdravnikov, ki so se oglasili v studiu (dr. Katica Studen Bajuk, dr. Nataša Bedrnjak Bajuk, dr. Katja Zaletel, dr Edvard Pirnat, dr. Simona Gaberšček). Častni pokrovitelj dobrodelnega dne je bil predsednik Republike Slovenije, gospod Borut Pahor.

Breda Simončič (članica društva Metuljčice) in Janja Ulaga

ŠIROKA PODPORA

Akcijo so podprli tudi člani društva Metuljčica in mnogi znani glasbeniki, kot so Saša Lendero, Rok Žlindra, Jan Plestenjak, Slavko Ivančič, Rudi Šantl, Tanja Žagar, Miran Rudan in mnogi drugi.

dr Katica Bajuk Studen

AKCIJE ŠE NI KONEC

Ker akcija poteka do 1. maja, lahko, dragi bralci, še vedno darujete. Če želite darovati pet evrov, pošljite SMS-sporočilo s ključno besedo UZ5 na 1919. Zahvalno sporočilo se bo glasilo: »Hvala, da ste z donacijo pripomogli h kakovostnejši obravnavi bolnikov z boleznimi ščitnice.« Lahko pa prispevek nakažete na TR 02014-0253200422. Sredstva gredo v celoti na račun oddelka za ščitnične bolnike.

veseljak.si
Akciji sta se pridružila Miha Hercog in Saša Lendero

veseljak.si
Nina Cestnik Pavlič, Jan Plestenjak in Tanja Vidic Goršak