Vznemirjen in presenečen

Spregovoril tudi Melaniin polbrat

S.R.
9. 11. 2016, 17.57
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ob zmagi Donalda Trumpa v bitki za predsednika Združenih držav se je za Planet TV ponovno oglasil Denis Cigelnjak, nezakonski sin Viktorja Knavsa in polbrat ameriške prve dame slovenskih korenin, Melanie Trump.

Reuters

Spomnimo, da je Denis Cigelnjak že spregovoril o odraščanju brez očeta Viktorja in želji, da bi nekoč spoznal slavno polsestro.  "Nikoli mi ni nič manjkalo, mama, tete in strici so mi dali vse. A to ne pomeni, da očeta ne bi rad spoznal," je dejal takrat. Z razkritjem skrivnosti v zvezi z njunim očetom je nato povzročil tudi pravcati razkol med simpatizerji in nasprotniki Donalda Trumpa, nato pa se je nenadno umaknil pred javnostjo ter za medije postal nedosegljiv.

"Potihem sem pričakoval njegov klic, če želijo, jih z veseljem sprejmem. Vedo kje me najdejo."

Danes je v izjavi za Planet TV povedal, da je dogajanje na ameriških volitvah spremljal že od šeste ure zjutraj, čeprav, kot pravi, ne pričakuje ničesar, da pa bi bilo lepo spoznati moškega, ki naj bi ga klical "oče".  Dejal je, da je bil vznemirjen in presenečen, vendar da pri tem ni občutil posebnih čustev, saj da očeta in sester ne pozna ter da z njimi še ni spregovoril besede. Edini stik je imel s Trumpovimi varnostniki, ki so junija varovali očeta Viktorja, njega pa so opazovali v domačem Hrastniku. Dejal je še: "Oče je bil letos poleti v Sevnici. Z mano ni vzpostavil kontakta. Slišal sem, da se sprehaja okoli hiše," ter da je sam večkrat kolesaril iz Hrastnika do Sevnice, kjer pa da se nista srečala. "Potihem sem pričakoval njegov klic, če želijo, jih z veseljem sprejmem. Vedo kje me najdejo," je še dodal.

V zvezi z očetom je hkrati poudaril, da ima papirje, ki mu jih je ob smrti izročila mati in ki dokazujejo, da je Viktor 100-odstotno njegov oče. Dejal je še, da bi ga v primeru srečanja rad vprašal – zakaj? "Smo odrasli možje, položimo karte na mizo," je zaključil.