Slovenija

V Slovenijo pride tudi Sergej Bubka

G.G./STA
17. 9. 2014, 13.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

V Ljubljani se bodo v tem mesecu kar vrstili obiski nekdanjih športnih zvezdnikov. Ljubljano bo v okviru ekipnega balkanskega prvenstva v atletiki obiskal sloviti Sergej Bubka, najboljši atlet v zgodovini v skoku s palico. Bubka se bo v četrtek srečal s predsednikom Olimpijskega komiteja Slovenije Janezom Kocijančičem.

Reuters
Kot so sporočili iz slovenskega olimpijskega komiteja, se bo Kocijančič srečal na krajšem delovnem pogovoru v četrtek v prostorih Hale Tivoli v Ljubljani srečal z Bubko, podpredsednikom Mednarodne atletske zveze IAAF, predsednikom olimpijskega komiteja Ukrajine in članom izvršnega odbora Mednarodnega olimpijskega komiteja.

V Ljubljani bodo v soboto na stadionu v Šiški pripravili ekipno balkansko prvenstvo v atletiki. Na zadnji veliki tekmi v kraljici športov v sezoni se bo pomerilo osem reprezentanc, v slovenski pa bodo najboljši atleti na čelu s kapetanom Primožem Kozmusom in Martino Ratej.

V Slovenijo prihaja tudi eden največjih asov v zgodovini tenisa Boris Becker. Konec septembra bo namreč osrednji govornik na poslovnem dogodku Business TopTalk.