Slovenija

Gašpar Gašpar Mišič spet šokiral!

M.J.
3. 4. 2014, 10.57
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Naša letošnja evrovizijska predstavnica, za katero bomo v četrtek, 8. maja, v drugem predizboru v Københavnu držali pesti za uvrstitev v veliki finale, je te dni v Kopru posnela promocijski videospot, ki so ga snemali v Luki Koper.

Facebook Tinkare Kovač

»No, pa smo danes dobili novega bobnarja in menedžerja!« je pod objavo fotografije na družbenem omrežju v smehu zapisala Tinkara Kovač, ki sta jo, kot kaže, prišla spodbujat tudi župan Mestne občine Koper Boris Popovič in predsednik uprave Luke Koper Gašpar Gašpar Mišič.

Naj obenem tudi spomnimo, da predsednika uprave Luke Koper Gašpar Gašpar Mišiča poznamo tudi kot tistega, ki so ga ujeli vinjenega za volanom. Kakor da nekateri mislijo, da s položajem dobijo še posebne pravice, med katerimi je tudi dovoljenje za vožnjo pod vplivom alkohola. Na srečo naši policisti ne mislijo tako in jih obravnavajo kot vse preostale državljane, kljub kletvicam, žuganju in grožnjam, s katerimi se kot z zadnjimi rešilnimi bilkami iz zagate navadno skušajo izvleči ujeti grešniki.

Ali bo temperamentni Gašpar Gašpar Mišič nastopil v evrovzijskem spotu Tinkare Kovač pa si preberite v današnji številki časopisa Svet24.