Slovenija

Bomo v novem letu hujšali?

Sašo Avramovič
2. 1. 2014, 21.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Ste si ob odštevanju do novega leta med drugim zadali, da boste v letu 2014 izgubili kakšen kilogram? Verjetno niste edini, saj je to ena izmed najbolj »priljubljenih« novoletnih zaobljub med ljudmi. Za to, da bi lahko oblekli ožje hlače, pa se moramo malce potruditi. Ena izmed možnosti je vadba v fitnes centru

Po Sloveniji je fitnes centrov ogromno. Eni so večji, drugi manjši, eni so opremljeni z več napravami, drugi z manj. Kakšne pa so cene vadbe? To smo preverili v petih fitnes centrih.

V Kopru nam je med drugim na voljo fitnes center Manija. Fitnes obratuje med tednom od 6. do 12. ter od 14. do 22. ure, ob sobotah med 9. in 12. ter od 17. do 21. ure ter ob nedeljah od 17. do 20. ure. Za enkratni obisk bomo odšteli 10 evrov, za celodnevno mesečno karto 50 evrov ter za mesečno dopoldansko karto 39 evrov. To so »redne« cene. Na voljo je precej ugodnosti (med drugim so za študente nižje cene).

fitmania.net

V Celju je kar nekaj fitnes centrov, eden med njimi je fitnes center Revolution. Od ponedeljka do petka je odprt od 6. do 22. ure, v soboto od 7. do 23. ure in od 17. do 21. ure, ob nedeljah in praznikih pa med 8. in 11. ter med 17. in 21. uro. Poglejmo »redne« cene. Enkratni obisk nas stane 7 evrov, za mesečno dopoldansko karto bomo odšteli 34 evrov, za mesečno popoldansko karto pa 46 evrov. Lahko se odločimo tudi za mesečno celodnevno karto, ki stane 51 evrov. Letna vpisnina znaša 10 evrov.

fitnes-revolution.si

V Ljubljani je veliko fitnes centrov, med drugim se lahko odločimo za vadbo v fitnes centru Bit. Fitnes med tednom obratuje od 6.30 do 23. ure, ob sobotah, nedeljah in praznikih pa med 8. in 23. uro. Tako kot pri veliko drugih fitnes centrih so nam na voljo določene ugodnosti in akcije (med drugim veljajo tudi za študente in upokojence nižje cene), a poglejmo »redne« cene. Enkratni obisk stane 10 evrov, enomesečna dopoldanska karta stane 39 evrov, enomesečna popoldanska pa 49 evrov. Vpisnina nas stane 15 evrov, celodnevna mesečna karta pa 62 evrov.

fitnescenter-bit.com

Selimo se v Maribor, kjer nam je med drugim na voljo fitnes center Sokol Maribor, ki je med tednom odprt od 9. do 22. ure ter med vikendi od 9. do 12. ure in od 17. do 21. ure. Poglejmo »redne« cene. Za mesečno dopoldansko karto bomo odšteli 29 evrov, za mesečno celodnevno karto pa 39 evrov. Ob vpisu se poravna dodatno vpisnina (letna članarina) v višini 8 evrov.

sokolmaribor.com

Tudi v Novem mestu nam je na voljo več fitnes centrov, med njimi tudi športni center Fit & Fun Novo mesto. Od ponedeljka do sobote je fitnes odprt med 9. in 22. uro, ob nedeljah in praznikih pa med 10. in 20. uro. Dnevna karta stane 8 evrov, vpisnina 15 evrov, celodnevna mesečna karta pa 48 evrov.  To so »redne« cene. Tako kot pri nekaterih ostalih omenjenih fitnes centrih je namreč tudi tukaj na voljo nekaj ugodnosti. Med drugim veljajo nižje cene za študente.

fitfun.si