Slovenija

Knez Albert zahteval slovenske prostitutke?!

Simon Rosc
7. 11. 2013, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pred dnevi se je na obisku v Sloveniji mudil monaški knez Albert II. Namen obiska naj bi bil povsem zasebne narave, saj se je udeležil praznovanja abrahama predsednika države Boruta Pahorja.

Več o tem preberite v tiskani izdaji časopisa Svet24!

Albert, znan po svojih skokih čez plot in vrsti nezakonskih otrok, naj bi si zabave z dekleti privoščil tudi v Ljubljani.

Po pripovedovanju našega vira je protokol le našel pet slovenskih deklet, ki so nato s knezom preživele burno noč v enem izmed znanih ljubljanskih hotelov. A to še ni vse. Pričakovali bi, da si je prijateljice noči in burno zabavo bogati knez plačal sam, a po navedbah našega vira smo račun v višini 20.000 evrov plačali slovenski davkoplačevalci. 

Za pojasnilo smo se obrnili tudi na Protokol Republike Slovenije.»Protokol Republike Slovenije je kot običajno pri zasebnih obiskih tujih državnikov, za katere mora po Sklepu o določitvi protokolarnih pravil skrbeti, pomagal pri rezervaciji nastanitve in pričakal goste na letališču. Z obiskom Protokol Republike Slovenije ni imel nobenih stroškov, vse stroške je krila monaška stran. Posebnih zahtev in želja ni bilo,« se je glasil odgovor. Zanimivo bo spremljati, koliko časa bo princesa Charlene še pripravljena sprejemati nenehne skoke čez plot svojega moža, ki se, kot kaže, lepim ženskam nikakor ne more odpovedati.