Slovenija

TV Golica oškodovala Brendija?

S.R.
5. 10. 2013, 09.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Včeraj smo pisali o nepravilnostih, katerih žrtve so gledalci TV Golica, zgodbo pa nadaljujemo z domnevnim oškodovanjem pokojnega pevca Brendija.

Mediaspeed
Brendijevi družini še niso vrnili denarja.

Na uredništvo Svet24 smo prejeli informacije, ki se navezujejo na nepravilnosti programa TV Golica, o katerih smo pisali že včeraj, in nove. Naš bralec navaja, da naj bi TV Golica v začetku predvajanja potrebovala precejšnje denarne vložke, ki pa naj bi jih lastniku Sebastjanu Artiču zagotovil pokojni pevec Branko Jovanovič Brendi. Ker lastniki denarja v določenem času niso vrnili, je po navedbah našega bralca Brendi zagrozil s prevzemom 52-odstotnega deleža TV Golice. Za TV Golica se je zgodba očitno končala s smrtjo Branka Jovanoviča Brendija.

Od denarja, ki ga je pokojni pevec vložil v zagon programa TV Golica, namreč ni ne duha ne sluha, niti njegova družina ga ni nikoli videla. Informacije smo seveda želeli preveriti na Golici, kjer so nam odgovorili, da so Brendija vedno močno spoštovali, omenjene trditve pa so označili za sprevržena natolcevanja, ki jih zaradi spoštovanja do pokojnika ne želijo komentirati. Poklicali smo tudi Brendijevo vdovo, Danico Jovanovič, ki zadeve za medije sicer ne želi komentirati, je pa dejala, da je žal vse skupaj zelo žalostno.

Zgodb, ki se navezujejo na nepravilnosti na TV Golica, smo v uredništvo prejeli še precej in jih bomo razkrili v prihodnjem tednu. Med drugim tudi o domnevno neprimernih nagradah.