Slovenija

Katarina spakirala; zbogom Lado, pozdravljen Al Pacino

B. P.
1. 7. 2013, 08.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Lepota in igralske sposobnosti Katarine Čas so očarale že številne zvezdnike, tudi Ala Pacina.

arhiv Lady

Ameriške sanje se zadnje leto uresničujejo Katarini Čas. Voditeljica in igralka se čedalje intenzivneje pojavlja na hollywoodskem prizorišču in prav zdaj, ko je prišel na ogled njen drugi pomemben celovečerec, v katerem je zaigrala ob Leonardu Di Capriu, je morala na hitro v Los Angeles.

Njeni agenti so namreč zelo navdušeni nad talentom naše Katarine in tako bo po vsej verjetnosti zaigrala še ob enem velikanu svetovnega slovesa. Menda bo njen novi soigralec Al Pacino, žal pa novice zaradi igralkine odsotnosti nismo morali preveriti.

Toda že v preteklosti smo bili priča takemu scenariju, po katerem se je igralka najprej izmikala medijem, nato nam je v skopi izjavi povedala, da o tem ne sme dajati izjav, na koncu pa smo jo lahko občudovali na filmskem platnu. V nasprotju s tistimi starletami, ki se pojavijo v kakšnem cenenem spotu ali se po spletu v sumljivih okoliščinah fotografirajo na zasebnih zabavah slavnih in premožnih, povrhu pa iz tega delajo velike zgodbe o uspehu, se Katarina ne širokousti. Raje marljivo dela in uresničuje svoje otroške sanje ter postaja prva Slovenka, ki se bo lahko že kmalu pohvalila s čisto pravo hollywoodsko kariero. Pri tem ima seveda podporo v svojem Ladu, ki pa je žal moral ostati v Ljubljani, kjer se prav tako posveča svojim projektom.