Slovenija

Gole fotografije slovenske talentke niso stale zmage

S.R.
17. 6. 2013, 14.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V finalu tretje sezone oddaje Slovenija ima talent je gledalce najbolj prepričala Alja Krušič. Čeprav se je nedavno otepala škandala z golimi fotografijami, slednje očitno niso odvrnile Slovencev, od glasovanja zanjo.

Mediaspeed
Alja je zmagovalka talentov.

V finalu je sicer nastopilo deset najboljših talentov: Ivana Hosnić, skupina Maestro Sista'Z, Sandra Harb, Blaž Vidovič, Žiga Lakner, Nik Oblak, Ana Karneža, Žiga Avbreht, plesna skupina Kaos in Alja Krušič.

V superfinale sta se  uvrstili Alja Krušič in Ana Karneža, gledalce pa je najbolj prepričala 16-letna Alja Krušič, ki je prejela tudi glavno nagrado 50.000 evrov! Najstnica je bila nad zmago šokirana, njen oče pa nam je zaupal, da ji bodo stali ob strani ter, da so pripravljeni na njeno prepoznavnost. "Korak za korakom, nič se ne sme zgoditi prehitro," pravi njen oče Jože, ki je bil vesel, da so Slovenci pozabili na gole fotografije njegove hčerke in glasovali za njen talent. "S škandalom se nismo ukvarjali," je priznal zmagovalkin oče.

Ponosni na odkrite talente

Žiranti so bili s tretjo sezono oddaje Slovenija ima talent zelo zadovoljni, predvsem pa so ponosni na vse talente, ki so jih v zadnjih mesecih odkrili, izpilii in poslali v svet. Nad zmagovalko so bili navdušeni, čeprav so venomer ponavljali, da so bili v njihovih očeh prav vsi finalisti zmagovalci.

Voditelja Matej in Jože sta na koncu oddaje izdala, da nas že v kratkem čaka nova sezona resničnostnega šova Gostilna išče šefa.

Mediaspeed
Ana je takoj za Aljo prejela največ glasov.