Slovenija

Umrl tekmovalec letošnjih talentov

M.S.
4. 6. 2013, 14.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Neuradno smo izvedeli, da naj bi v nedeljo umrl Miha Gostečnik, eden izmed tekmovalcev v letošnji sezoni oddaje Slovenija ima talent.

Mediaspeed
Miha Gostečnik.

Miha je na avdiciji nasmejal žirijo in jo navdušil tako močno, da mu je še celo Branko zaupal, da ga bo pogrešal. Za Damjana pa je bil njegov nastop 'nekaj najboljšega", kar je videl na odru tretje avdicije. Klub pozitivnim komentarjem pa je dobil tri negativne ocene. Pod člankom o zadnjem polfinalnem večeru oddaje Slovenija ima talent, so se pojavili komentarji žalujočih znancev, ki so potrdili, da je Miha umrl v nedeljo.

Za komentar smo povprašali tudi POP TV, ki so nam posredovali sledečo izjavo:

''Žalostna novica je tudi nas močno pretresla. Produkcijska ekipa šova Slovenija ima talent ima Miho v spominu kot nasmejanega, simpatičnega mladeniča, z njim nam je bilo v veselje sodelovati. Vsi skupaj ob tem žalostnem dogodku svojcem in najbližjim izrekamo iskreno sožalje.''

Ni edini

V letošnji sezoni je oder talentov gostil še enega pevca, Tea Saffrona, ki je javno priznal, da je imel v mladosti težave z bipolarnostjo. Zaradi slednje je že trikrat poskušal narediti samomor, a se je na začetku izvlekel s pomočjo podpore družine.

Mediaspeed
Pod člankom o Mihi Gostečniku so se začeli pojavljati žalostni komentarji.