Slovenija

Je Zala premlada za petje?

Sonja Javornik
15. 4. 2013, 15.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Mlado, 16-letno lepotičko Zalo Đurić Ribič, ki je po materi in očetu podedovala igralski in glasbeni talent, vleče na glasbeno sceno. Ampak mama in oče nad njeno odločitvijo nista pretirano navdušena.

Mediaspeed, Facebook
Zala je odločena začeti pevsko kariero.

»Meni se zdi preprosto premlada,« je odločna Tanja Ribič, ki je sicer že pred leti opazila, da ima njena prvorojenka izjemen talent za nastopanje. Tudi Đuro bi si bolj želel, da bi bila Zala za zdaj raje pod odru kot na njem, ampak starša sta se morala sprijazniti – Zala bo pela in konec. Nadarjeno dekle je namreč tudi izjemno delavno. V šoli so Zaline ocene izvrstne, doma je pridna in z veseljem pomaga pri skrbi za sestrico Elo, poleg tega pa že več let pridno opravlja dijaško delo. Delala je kot natakarica, zadnje čase pa pridno služi s sinhronizacijo, saj jo imajo Disneyjevi šefi zelo radi, pa tudi pri reklamah jo z veseljem uporabijo. Tako si bo Zala sama plačala snemanje pesmi, za katero je napisala besedilo. Melodijo pa očka. Zanimivo je, da tudi Tanja snema pesmi (že pred časom je napovedala nov album, ampak ima verjetno toliko dela z novo predstavo v MGL z Ženskami na robu živčnega zloma, da se je priprava zavlekla), Đuro pa ima – kadar ni zaseden s snemanji v tujini – nastope z Bombaj štampo po regiji. Najbolje, da kmalu pripravijo kar družinski koncert!

Mediaspeed, Facebook
Đuro in Tanja Zali nista mogla preprečiti začetka glasbene kariere, saj si bo snemanje prve pesmi, za katero je sama napisala besedilo, plačala kar sama.