Promet

Oviran promet na ljubljanski obvoznici

STA/M.J.
17. 6. 2014, 16.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zaradi prometne nesreče zaprta regionalna cesta Planina - Postojna pri Planini. Obvoz za osebna vozila po lokalni cesti Postojna - Unec - Planina. Zastoj je na štajerski avtocesti pred delovno zaporo med cestninsko postajo Vransko in Šempetrom proti Mariboru.

DARS

Zgoščen promet je na severni ljubljanski obvoznici v obe smeri ter na cestah Šenčur - Kranj in Ljubljana - Škofljica.

Zaradi okvare tovornih vozil je promet oviran na ljubljanski vzhodni obvoznici med predorom Golovec in pokritim vkopom Strmec proti Zadobrovi ter na dolenjski avtocesti med Čatežem in Brežicami proti Obrežju.

Na štajerski avtocesti v predorih Podmilj, Trojane, Jasovnik in Ločica je omejena hitrost vožnje zaradi tehničnih težav.

Predvidoma do srede bo v Ljubljani na Miheličevi cesti, na nadvozu čez gorenjsko avtocesto pri priključku Brod, promet potekal izmenično enosmerno zaradi počene vodovodne cevi.

Danes med 20. uro zvečer in 5. uro zjutraj bo zaprt predor Karavanke.

Zaradi del na štajerski avtocesti med cestninsko postajo Vransko in Šempetrom promet poteka po eni polovici avtoceste dvosmerno. Zaprta sta tudi izvoz in uvoz priključka Šentrupert proti Ljubljani.

Na hitri cesti Vrtojba - Razdrto sta zaprta izvoz in uvoz priključka Vipava iz smeri Italije proti razcepu Nanos.

Predvidene delovne zapore:

Do 15. ure bo v Celju pri odcepu za Ložnico na cesti Celje - Medlog polovična zapora zaradi asfaltiranja.

V sredo predvidoma med 8. in 16. uro bo polovična zapora cesti Koper - Izola pri Žusterni zaradi sanacije poškodovanega vozišča. Promet bo potekal izmenično enosmerno, pričakujejo se zastoji v obe smeri.

Od srede do vključno petka bosta na gorenjski avtocesti zaprta uvoz in izvoz Jesenice/zahod (Hrušica) v obe smeri. Obvoz bo preko priključka Jesenice/vzhod.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si