Promet

Na avtocestah še vedno previdno!

STA/M.J.
1. 4. 2014, 11.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zaradi okvare tovornega vozila na štajerski avtocesti oviran promet na cestninski postaji Vransko proti Ljubljani.

promet.si

Dela na avtocestah:
- Zaprta je polovica gorenjske avtoceste med cestninsko postajo Torovo in počivališčem Voklo proti Karavankam; promet poteka dvosmerno po drugi polovici avtoceste; zaprt je tudi priključek Brnik/letališče v obe smeri, obvoz do letališča je preko priključka Kranj - vzhod.
- Pred priključkom Koper - Center je zaprta polovica hitre ceste proti Izoli. Na tem odseku se v celoti zaprt tudi priključek Koper - center od Bertokov proti Izoli. Promet poteka po drugi polovici hitre ceste dvosmerno.
- Na primorski avtocesti med počivališčem Ravbarkomanda in priključkom Postojna proti Kopru promet poteka po dveh zoženih pasovih.
- V predoru Karavanke je zaradi del promet urejen izmenično enosmerno. Popolnih nočnih zapor do nadaljnjega ne bo. Več na promet.si/novice.

Zaradi del je zaprta cesta Stari Trg pri Ložu - Loški Potok od Starega trga do Markovca. Obvoz je skozi Pudob.

Za osebna vozila in motorna kolesa je ponovno prevozna regionalna cesta Trbonje - Dravograd, ostalim uporabe te ceste še ne priporočamo.

Ob avtocestah popravljajo poškodovane varovalne ograje. Občasno je oviran promet na odstavnih pasovih. Še vedno je povečana nevarnost živali na cesti.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si