Promet

Danes bodo avtoceste ponekod zaprte!

STA/N.J.
22. 3. 2014, 08.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zaradi okvare tovornega vozila promet oviran na primorski avtocesti na izvozu Senožeče iz smeri Kopra. Na mejnih prehodih ni daljšega čakanja pri prestopu meje.

Dars (simbolna fotografija)

Zaradi del bo predvidoma do nedelje do polnoči zaprta polovica dolenjske avtoceste od razcepa Malence do priključka Šmarje Sap proti Novemu mestu. Promet poteka dvosmerno po drugi polovici avtoceste.

Polovica štajerske avtoceste bo od nedelje od 7. ure zjutraj, do ponedeljka do 5. ure zjutraj zaprta med priključkoma Vransko in Trojane proti Ljubljani. Promet bo preusmerjen na regionalno cesto.

Na gorenjski avtocesti sta od Kranja - vzhod proti Brniku zaprta odstavni in vozni pas. V ponedeljek bo zaprt priključek Brnik v obe smeri.

V predoru Karavanke je zaradi del promet urejen izmenično enosmerno. Popolne zapore so v nočnem času med 23. in 4.30 uro razen iz nedelje na ponedeljek.

Zaradi poplavljenih cestišč so zaprte ceste Laze - Jakovica, Dolenje jezero - Otok, Unec - Planina in Planina - Laze.

Ob avtocestah popravljajo poškodovane varovalne ograje. Občasno je oviran promet na odstavnih pasovih. Še vedno je povečana nevarnost živali na cesti.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si