Dr. Gruber

Kdo je šarmantni gorski zdravnik, za katerim norijo Slovenke?

Mojca Vakselj
8. 7. 2016, 20.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Nadaljevanka Gorski zdravnik, zgodba o pustolovščinah zdravnika in gorskega reševalca v idiličnih krajih avstrijskih Alp, je po nekaj tednih predvajanja osvojila tudi slovenske gledalce. Nas pa je zanimalo predvsem, kdo je priljubljeni avstrijski igralec Hans Sigl, ki igra postavnega zdravnika.

Pop TV
Hans Sigl

Gorski zdravnik je nemško-avstrijska televizijska serija, ki je posneta na podlagi istoimenske serije iz leta 1992, kot glavni lik pa se pojavlja dr. Martin Gruber, ki ga igra 46-letni Hans Sigl.

Sigl je velik ljubljenec nemških medijev in ti sledijo vsakemu njegovemu koraku, predvsem pa jih seveda zanima njegovo zasebno življenje. Zvezdnik se je ob prelomu tisočletja zaljubil v igralko Katjo Keller in z njo dobil sina, a se je njuna ljubezen nato končala, Sigl pa je začel razmerje z glasbenico Susanne Kemmler, ki ima iz prejšnjega razmerja tri otroke.

Pop Tv
Hans gorskega zdravnika, ki je ukradel srce gledalkam nadaljevanke, upodablja že osem let.

Zanimiva družinska postavitev

Čeprav je Hans polno zaposlen, je eden tistih mož, ki uspešno usklajujejo delo in družino. V intervjujih rad poudarja, da sta z ženo Susanne zelo srečna, skrivnost njune sreče pa je v tem, da skupaj počneta tudi nore stvari. Sigl sicer z nekdanjo ženo Katjo ostaja v prijateljskem odnosu, družini sta celo tako zelo povezani, da božič vedno praznujejo skupaj.

»Za praznike se nam vedno pridružita moja bivša partnerica s sinom in bivši partner moje Susanne. Pri nas doma prav nič ne ostane neizrečeno in vsi starši smo – kljub novi konstelaciji – enotni, ko gre za bistvena vprašanja,« je dodal priljubljeni igralec, ki je ukradel srce tudi slovenskim oboževalkam priljubljene serije.