Kultura

Bo tudi Nina Osenar čim prej zanosila?

Sonja Javornik
13. 2. 2016, 20.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Sobotne popoldneve na 1. programu Televizije Slovenija to sezono bogati zabavna, pa tudi malo poučna oddaja Zaljubljeni v življenje z Nino Osenar v glavni vlogi.

M24.si
Nina se je z dr. Zoranom Milivojevičem in Mileno Miklavčič pogovarjala o ljubezni v zrelih letih.

Tokrat smo pokukali na snemanje in izvedeli tudi to, ali je Nino zaradi gostje, ki je v veselem pričakovanju, kaj zamikalo, da bi tudi ona čim prej zanosila.

LJUBEZEN

Nina je tokrat v goste povabila dr. Zorana Milivojeviča in Mileno Miklavčič, ki sta govorila o ljubezni v zrelih letih, saj bo ravno to nedeljo valentinovo. Ta praznik bo tudi za voditeljico Nino letos še posebej lep, saj je že nekaj časa hudo zaljubljena, s svojim partnerjem Dejanom Kontrecem pa sta s tetovažo na svoj način oznanila svojo ljubezen. Nini je torej pogovor o ljubezni zdaj še posebej blizu, pa čeprav seveda še ne spada med tiste, ki so v zrelih letih. »Nisem še v zrelih letih, glede na to, da smo komentirali usodo zakoncev, ki sta poročena že neverjetnih 65 let! (smeh) Prav ganljivo je, ko vidiš, da še obstaja tista prava, močna, predana partnerska ljubezen, ki je očitno premagala vse življenjske preizkušnje!« je bila voditeljica iskreno ganjena po pogovoru.

TV Slovenija
V spovednici je gostila ljubko nosečnico Majo Martino Merljak.

PRELEPA NOSEČKA

Nina je danes v oddaji gostila tudi igralko Majo Martino Merljak. »Maja je prelepa nosečka. Sije in žari, pravzaprav bi lahko rekla, da se počasi spreminja v eno samo ljubezen,« nam je zaupala voditeljica, ki smo jo seveda povprašali, ali je morda ob pogledu na to žarenje tudi sama pomislila na to, da bi bil čas, da njen sicer ploski trebušček, ves utrjen od redne vadbe joge, postane kaj bolj zaobljen. »Meni je še vedno všeč moj ploski trebušček – no ja, mogoče se pa vendarle pozna kakšen krof preveč,« je odvrnila v smehu ljubka Nina, ki je k stilski preobrazbi povabila tokrat modno oblikovalko Majo Ferme, da po svoje uredi kandidatko, v oddaji pa ste lahko videli tudi, kako se iz vrtničnega voska izdela domače bleščilo za ustnice.